Kaoka Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kaoka

Kaoka

KAOKA a fost recunoscută ca specialist în ciocolată organică aromatică de înaltă calitate de peste 20 de ani. Suntem implicați de-a lungul întregului lanț valoric, de la fermentarea boabelor de cacao la produsul final.
 
Datorită muncii noastre în amonte de lanțul valoric, stăpânim calitatea aromatică a boabelor de cacao. Acesta este secretul nostru pentru a obține lichior de cacao de înaltă calitate.
 
Sucul de cacao este un material nobil esențial pentru producerea de ciocolată. Are arome și arome de flori sau fructe, care sunt îmbunătățite în continuare de procesele de producție ale KAOKA.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Kaoka Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert