Produse Kaoka - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kaoka

Kaoka

KAOKA a fost recunoscută ca specialist în ciocolată organică aromatică de înaltă calitate de peste 20 de ani. Suntem implicați de-a lungul întregului lanț valoric, de la fermentarea boabelor de cacao la produsul final.
 
Datorită muncii noastre în amonte de lanțul valoric, stăpânim calitatea aromatică a boabelor de cacao. Acesta este secretul nostru pentru a obține lichior de cacao de înaltă calitate.
 
Sucul de cacao este un material nobil esențial pentru producerea de ciocolată. Are arome și arome de flori sau fructe, care sunt îmbunătățite în continuare de procesele de producție ale KAOKA.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Kaoka - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert