Produse Kal - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kal

Kal

Inovatia este pentru noi o traditie, iar calitatea este pasiunea noastra. Credem cu tarie ca singura modalitate prin care poti obtine un produs de calitate este folosirea celei mai bune materii prime.

Brand-ul KAL a fost infiintat in anul 1932, in California de Sud, fiind una dintre primele game de suplimente alimentare din Statele Unite ale Americii. Desi primele produse KAL erau sub forma de pudra, ne-am axat ulterior pe produse sub forma de comprimate.

Produsele KAL sunt fabricate conform standardelor Good Manufacturing Practices iar procedurile de fabricatie sunt verificate de Shuster Laboratories, o companie independenta de control al calitatii. Produsele noastre trebuie sa treaca de o serie de teste riguroase (testarea fiecarui ingredient in parte si testarea produsului finit) inainte ca noi sa le consideram suficient de sigure pentru familiile noastre.

KAL va pune la dispozitie produse inovative cu efect demonstrat sub forma de comprimate clasice, masticabile sau moi, lichid, pudra, jeleuri si creme.
Vein Defense Cream Kal 113gr Secom
102.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Gluten Enzymes Kal 30cps Secom
97.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Supliment Alimentar Beta Carotene 25000UI Kal Secom 50cps
46.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Lactase Enzyme Kal Secom 30cps
68.75 Lei
Stoc: Da
 
Cholesterol Control with Red Yeast Rice CoQ-10 Kal 30cps Secom
99.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Migra Defense Kal Secom 30cps
64.75 Lei
Stoc: Da
 

1 2 3 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Kal - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert