Produse Juan Valdez - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Juan Valdez

Juan Valdez

Suntem singurul brand de cafea recunoscut pe plan internațional care aparține producătorilor de cafea.

 

 

 

În 2002, Federația Colombiană a Cultivatorilor de Cafea - o organizație nonprofit reprezentând 500.000 de familii care cultivă cafea - a însărcinat marca Juan Valdez® cu misiunea de a deschide diferite afaceri din întreaga lume pentru a genera valoare pentru producătorii de cafea din Columbia.

 

 

 

Brandul are o misiune clară: să captiveze lumea cu o cafea premium columbiană în timp ce generează valoare producătorilor de cafea columbieni. Astăzi, brandul Juan Valdez® Cafe își îndeplinește cu mândrie acea misiune și poate fi găsit în sute de cafenele și retaileri din 22 de țări.

 

 

 

Marca Juan Valdez® Cafe reprezintă calitatea, valorile și tradițiile cafelei columbiene. Fiecare ceașcă vândută ajută să sprijine cultivatorii de cafea columbieni și familiile lor. Bucurați-vă.

 

 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 10 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Juan Valdez - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert