Indeed Labs Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Indeed Labs

Indeed Labs

Indeed Labs este o companie canadiană de cosmetice care debutat în 2010 cu nanoblur ™, care s-a dovedit a fi cel mai premiat produs al companiei si prima cremă de estompare a ridurilor de pe piață care se folosește de date științifice inovatoare, pentru a obține un efect instantaneu de blurare a ridurilor și liniilor fine.

În crearea produselor Indeed sunt folosite doar ingrediente active de înaltă calitate, atent cercetate și susținute de date științifice.

Majoritatea produselor cosmetice Indeed sunt vegane si netestate pe animale, reflectând perfect motto-ul Indeed: Real science. Real claims. Real people. Real results.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Indeed Labs Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert