Produse Hypericum Plant - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hypericum Plant

Hypericum Plant

Hypericum Plant reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi. Cu peste 20 de ani de activitate am reușit să pornim și să dezvoltăm un brand care vine în întâmpinarea nevoilor omului de a se trata cu remediile oferite de natură

Ideea cristalizării unei societăți bazate pe ceaiuri și produse naturale din plante medicinale a pornit de la cunoașterea florei medicinale din zonă. Pasiunea pentru plantele medicinale și dorinta de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se trata cu ajutorul naturii ne-a determinat să ne canalizăm cunoștințele și eforturile în construirea și dezvoltarea acestui brand.

Am început pas cu pas și afacerea s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. Am învățat și am crescut odată cu dezvoltarea brandului. Am învățat să recunoaștem plantele, să le deosebim, să le uscăm astfel încât să își păstreze proprietățile farmaceutice. Continuăm să învațăm să creștem și să ne dezvoltăm astfel încât să le oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Hypericum Plant - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert