Produse Huober - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Huober

Huober

Tinand cont intotdeauna de principiile noastre, facem covrigi si alte specialitati in fiecare zi. Pentru aceasta, folosim materii prime naturale din agricultura ecologica controlata. Obtinem cea mai mare parte a cerealelor noastre organice din sudul Germaniei. Nu pentru ca ceea ce este important pentru noi sunt cerealele cu preturi deosebit de mici, ci pentru ca vrem sa continuam sa procuram bunuri din sursele noastre agricole locale. De ani buni, am dezvoltat parteneriate si relatii cu fabricile si morile locale. Impreuna vedem preturile pe care le oferim fermierilor drept contributia noastra de-a lungul deceniilor la mentinerea si dezvoltarea culturii agricole.

In aluatul nostru, folosim ingrediente simple, fara aditivi sau auxiliari de coacere. Avem incredere in experienta si capacitatile angajatilor nostri care trec prin sesiuni de formare periodice. Investitiile au sens pentru noi doar atunci cand imbunatatesc siguranta alimentelor sau faciliteaza munca angajatilor nostri. In lume nu exista o masina care sa poata inlocui unul dintre angajatii nostri. Brutarul este responsabil pentru calitatea produselor noastre. Facem mult mai mult decat se poate prescrie printr-un regulament ecologic al UE.

Compania HUOBER BREZEL s-a dezvoltat de la ideea maestrului brutar Emil Huober pentru a coace un covrig crocant din ingrediente pur naturale care, chiar si la coacere, a fost „mereu proaspat, mereu crocant”. Cea mai crocanta parte din covrigul traditional al brutarului, „bratele” care sunt pliate la mijloc, au devenit standardul de calitate pentru produsele companiei.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Huober - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert