Produse Hoyer - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hoyer

Hoyer

Compania Hoyer, cu sediul in Polling, un sat manastiresc bavarez superior, in mijlocul poalelor Alpilor, este o afacere de familie specializata in productia de produse apicole de generatii. Fondata in urma cu mai bine de 40 de ani ca o companie apicola, putem privi in urma la decenii de experienta de la productie pana la prelucrare.
 
Standardele de calitate necesare sunt respectate in mod constant in timpul productiei si verificate si certificate la intervale regulate, in conformitate cu orientarile UE organice de la KIWABCS "DE-OKO-001".
HOYER este, de asemenea, membru al asociatiei organice germane Naturland.
 
Toate materiile prime sunt atent verificate si analizate in laboratoare specializate. Sunt folosite numai materii prime atent selectionate care au fost aprobate prin asigurarea calitatii, astfel incat sa ajute oamenii sa ramana sanatosi in alimente si suplimente alimentare de inalta calitate.
 
Promisiunea noastra de calitate:
 
Practic numai cu materii prime naturale, daca este posibil din productia organica controlata
 
Nu se utilizeaza ingrediente modificate genetic sau iradiate
 
Fara adaugarea de arome artificiale
 
Fara indulcitori adaugati
 
Fara colorare adaugata
 
 Utilizarea materialelor auxiliare numai daca acest lucru este absolut necesar din punct de vedere tehnic pentru productie. Cu toate acestea, auxiliarii folositi trebuie sa fie inofensivi sau bine tolerati
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone







Guestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Hoyer - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert