Produse Hollinger - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hollinger

Hollinger

Din 1998, filozofia lui Höllinger și calitatea necompromisă a produselor noastre ecologice sunt caracterizate de acest motto. Pentru noi, naturalețea autentică a produselor noastre și originea lor regională nu sunt doar o tendință actuală, ci sunt înrădăcinate în decenii de tradiție!
 
Fiecare afacere de succes începe cu o idee bună. Această idee mi-a venit în 1997, când sucurile de fructe proaspete presate direct ("NFC" - Not From Concentrate) au devenit disponibile pentru prima dată pe rafturile de răcire ale supermarketurilor austriece. Cu toate acestea, un produs austriac deosebit de important și foarte tipic nu era printre ei: sucul de mere! Așadar, am dezvoltat primul suc organic de mere, natural, tulbure pentru NFC pentru comercianții cu amănuntul din Austria. Mai mult decât atât, acest suc a fost obținut exclusiv din merele stereene regionale!
 
 Astăzi, suntem mândri că oferim o gamă largă de produse ecologice de înaltă calitate, cunoscute cu mult peste granițele Austriei: sucurile de fructe organice premium, băuturile organice și siropurile organice de Höllinger sunt exportate cu succes în întreaga lume!
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Hollinger - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert