Produse Hofigal

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hofigal

Hofigal

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. 

Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Produsele comercializate pe Hofigalonline sunt exclusiv naturale și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.
Ceai de Amarant Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Nu
 
Ceai Dud Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Menta Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Rozmarin Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Nu
 
Ceai Tei Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Echinaceea Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Musetel Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Soc Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Busuioc Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Roinita Hofigal 25dz
4.75 Lei
Stoc: Da
 

1 2 3 4 5 6  >> 


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Hofigal
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert