Produse Hofigal - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hofigal

Hofigal

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. 

Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Produsele comercializate pe Hofigalonline sunt exclusiv naturale și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.
Ceai Dud Hofigal 25dz
6.15 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Menta Hofigal 25dz
6.15 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Tei Hofigal 25dz
5.08 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ceai Echinaceea Hofigal 25dz
8.51 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Musetel Hofigal 25dz
6.15 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Soc Hofigal 25dz
6.15 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ceai Busuioc Hofigal 25dz
8.51 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Roinita Hofigal 25dz
5.08 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6  >> 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Hofigal - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert