Produse Herbaria - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Herbaria

Herbaria

Herbaria a fost fondată în 1919 de către Karl Halter în Philippsburg (Baden Württemberg) ca companie de ceai și terapie și a fost preluată de proprietarul nostru Otto Greither în anii '80. Așa am ajuns în Bavaria la mijlocul anilor '80.

La frumoasa Schliersee, condimentele au fost adăugate în sfârșit în gama de produse, pe lângă gama de sănătate existentă.

Calitatea organică - întotdeauna cel mai important lucru pentru Herbaria.

„Herbarienii” sunt pionieri organici mândri și își iubesc ceaiurile, ierburile, condimentele și cafeaua cultivate organic.

Fidel motto-ului „Bio este mic, bio este frumos”, echipa Herbaria se dezvoltă în fiecare zi pe calitatea premium excelentă și continuă a produselor naturale care promit bucurie pură. Pentru aceasta, Herbaria folosește doar materii prime organice selectate, care sunt controlate cu mult peste standardele impuse de lege. Cu o mare atenție la detalii, produsele sunt realizate manual în mod durabil în sudul Germaniei.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Herbaria - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert