Haus Rabenhorst Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Haus Rabenhorst

Haus Rabenhorst

 

Fructele, legumele şi ierburile aromatice atent selecţionate, funcţie de criterii foarte stricte, sosesc în Germania (uneori chiar pe calea aerului). În laboratoare performante aflate în mănoasa Vale a Rinului, unde se află sediul nostru, verificăm calitatea organică a fiecărui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decât cele aflate acum în vigoare în Germania. Apoi are loc sortarea manuală urmată de prelucrare numai prin procedeul PRESĂRII MECANICE LA RECE.
 
Datorită ultra-tehnologiilor folosite, acţiunea căldurii, luminii precum şi a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Păstrarea nealterată a calităţilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) şi micronutriţionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenţi şi alte substanţe farmacologic şi nutriţional active) este primordială şi de aceea s-a investit într-o linie de îmbuteliere unică la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Această instalaţie foloseşte anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale conţinutului de suc şi cu o compoziţie specială ce conferă greutatea crescută şi protecţia anti-UV). Aceste sticle, sunt încălzite la aproximativ 90º C înaintea îmbutelierii. Sucurile, încălzite şi ele pentru foarte scurt timp ( 10 – 20 sec la 80 - 90º C în funcţie de compoziţia micronutriţională a fructelor / legumelor),  sunt transferate sub vid în sticlele încinse apoi se aplică un anume tip de capac. În final, întregul ansamblu este supus unei răciri relativ bruşte (ce are loc în 90 – 120 secunde) până la 15- 20º C. Acest proces de răcire forţată se obţine cu ajutorul unui aerosol de apă rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinţi. Astfel, prin gradientul de contracţia dintre sticlă, capac şi suc (contracţie mai mare a sucului fierbinte, faţă de aceea a tipului special de sticlă şi de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezervă pentru mult timp, intacte, calităţile organoleptice şi micronutriţionale mai sus amintite.
Mai mult, datorită compoziţiei şi greutăţii sticlei precum şi a construcţiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scară redusă şi în frigiderul clientului, atunci când Dânsul va pune la păstrat un suc deja început.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Haus Rabenhorst Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert