Harvest Moon Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Harvest Moon

Harvest Moon

Harvest Moo este acum un lider de produse vegane, naturale și organice în Europa - dar misiunea este în continuare aceeași.

Procesăm în mod natural ingrediente dulci care au atins maturitatea lor ideală. Comercializăm direct și FairTrade acolo unde este posibil și sprijinim o compensație echitabilă. Ambalajul nostru arată dragostea noastră pentru frumusețea planetei noastre și este, de asemenea, ușor de reciclat.

Producem numai produse vegane, ecologice și complet naturale, pentru că această decizie ajută binele tuturor.Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Harvest Moon Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert