Ceai Hari Tea - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Hari Tea

Hari Tea

Comoara lui Hari a fost creată în 2008 de fondatorii originali ai Yogi Tea Europe. Angajații - mulți dintre aceștia au avut experiență în domeniul vindecătorilor și al profesorilor de yoga - împărtășesc un trecut pe piața produselor alimentare naturale și au fost colegi și prieteni în adăpostul aceleiași practici yogice de peste 20 de ani, transformând compania într-o familie; familia lui Hari Treasure.
 
 
Cu toate cunoștințele despre ierburi, yoga și alimente naturale, Hari's Treasure oferă produse unice de viață ecologică, care oferă o experiență reală de bunăstare prin cunoașterea yoghină antică.

Comoara lui Hari folosește înțelepciunea care aparținea stăpânilor yoghi de mii de ani pentru a crea produse extraordinare. Puteți experimenta aceste efecte de bunăstare prin amestecurile noastre autentice cu o ceașcă de ceai (Hari Tea & Shoti Maa) sau un castron de cereale (Hari Crunchy). Experimentează liniștea delicioasă, nestingherită a momentului prezent.
 
Linia noastră premium de ceai aduce vindecare, armonie și echilibru în viața ta.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ceai Hari Tea - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert