Produse Guldenmoor - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Guldenmoor

Guldenmoor

Tradiție și progres
au fost în fruntea filozofiei noastre corporative de peste 50 de ani ca o unitate armonioasă. Compania Schloss Neuhaus Güldenmoor GmbH a dezvoltat metode parțial necunoscute ale Naturmoor. Cu garanția completă a spectrului larg al mlaștinilor naturale din Güldenmoor, îngrijirea naturală a corpului și a produselor cosmetice este astfel posibilă și acasă.
 
În plus față de curele pentru acasă Schloss Neuhaus Güldenmoor GmbH oferă întreaga gamă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Folosirea noilor tehnologii de proces face folosirea îngrijitoare a produselor bogate cu toate ingredientele naturale atât de utile.

 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Guldenmoor - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert