Produse Green Organics - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Green Organics

Green Organics

Toate produsele greenorganics sunt fabricate exclusiv în conformitate cu Regulamentul UE 889/2008 și sunt supuse unor controale regulate și stricte. Producătorii produselor greenorganics sunt selectați cu atenție de către BioTropic: există o colaborare intensă și lungă cu producătorii înainte ca produsele să fie lansate pe piață. Acest lucru asigură o achiziție transparentă și aproape de sursă a alimentelor ecologice.

O natură sănătoasă și un portofel sănătos nu trebuie să fie o contradicție - chiar se armonizează foarte bine unul cu celălalt. Procesele de producție eficiente și un sistem logistic sofisticat ne permit să calculam prețuri corecte care să satisfacă pe toți cei implicați. greenorganics oferă mărfuri bune la un preț bun.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Green Organics - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert