GranoVita Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » GranoVita

GranoVita

GranoVita este una dintre companiile cheie din industria alimentară pentru sănătate, conducând domeniul cu suplimente naturale, oferind o varietate de produse fără lapte, fără gluten, fără lactoză și produse durabile de ulei de palmier, cu scopul de a reduce conținutul de sare, zahăr și grăsimi din produsul nostru cu menținerea celei mai bune arome.

GranoVita oferă o gamă delicioasă de alimente și băuturi sănătoase, organice, gratuite și vegetariene și vegane. Portofoliul nostru extins se extinde continuu și include în prezent: băuturi fără lapte, gustări gratuite din carne, mâncăruri principale, sosuri gratuite, paine vegetariană, uleiuri nutritive organice, semințe și cereale și sucuri de Eden. Toate ingredientele noastre sunt recoltate atunci când acestea sunt cele mai nutritive, pentru a ne asigura că păstrăm un gust maxim și o valoare nutritivă.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
GranoVita Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert