Chipsuri Go Pure - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Go Pure

Go Pure

GoPure este produs de Yellow Chips, cu sediul in Emmeloord, Olanda. Ca o intreprindere tanara, colaboram, comunicam si inovam exact asa cum ne place. Pentru GoPure, inseamna enorm un contact intens cu fermierii si producatorii ecologici, informatii cinstite despre produse si schimbari regulate ale pietei cu noile noastre idei si produse.

GoPure va duce intr-o calatorie de descoperire. O excursie pentru a descoperi arome sincere, texturi bogate si combinatii unice. De la cele mai rafinate tipuri de cartofi la legume "uitate". Si de la fructe racoritoare la mirodenii surprinzatoare de departe. Este pasiunea noastra sa producem cele mai delicioase chipsuri organice. De aceea cautam noi arome si exploram noi cai. Sursa noastra de inspiratie este lumea in sine. Ce trebuie sa fie un loc minunat!

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Chipsuri Go Pure - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert