Go Pure Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Go Pure

Go Pure

GoPure este produs de Yellow Chips, cu sediul in Emmeloord, Olanda. Ca o intreprindere tanara, colaboram, comunicam si inovam exact asa cum ne place. Pentru GoPure, inseamna enorm un contact intens cu fermierii si producatorii ecologici, informatii cinstite despre produse si schimbari regulate ale pietei cu noile noastre idei si produse.

GoPure va duce intr-o calatorie de descoperire. O excursie pentru a descoperi arome sincere, texturi bogate si combinatii unice. De la cele mai rafinate tipuri de cartofi la legume "uitate". Si de la fructe racoritoare la mirodenii surprinzatoare de departe. Este pasiunea noastra sa producem cele mai delicioase chipsuri organice. De aceea cautam noi arome si exploram noi cai. Sursa noastra de inspiratie este lumea in sine. Ce trebuie sa fie un loc minunat!

Chipsuri din Cartofi cu Sare Bio Coapte Manual 125gr Go Puro
10.40 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Chipsuri din Cartofi Dulci si Rosii cu Rosmarin Bio 80gr Go Pure
14.15 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Chipsuri din Fructe si Legume cu Sare de Mare Bio 90gr Go Pure
15.15 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Chipsuri din Legume Bio 90gr Go Pure
12.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Chips-uri din Cartofi cu Ardei Bio Canyon 125gr Go Pure
10.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Go Pure Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert