Produse Geo Bavicchi

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Geo Bavicchi

Geo Bavicchi

Bavicchi Geo, fondat în 1896, produce și distribuie peste tot in lume semințe  pentru grădină. 
 
Marca Bavicchi continuă să se identifice cu întreaga linie de semințe pentru grădina de legume, înflorirea semințelor și gama largă de soluții la gazon, atât pentru uz casnic și profesional.
 
Brandul GEO este legat de producția de semințe ecologice; în special în semințe și produse pentru cultivarea internă . Alături de acestea GEO are un catalog in care se regăsesc , multe alte produse destinate celor care iubesc un stil de viață și mănâncă sanatos. Toate acestea fac din  GEO un brand recunoscut pe piața mondială, printre liderii in acest domeniu.
 
 Bavicchi, împreună cu altti 4 antreprenori,  au fondat grupul Giardinia, care este asociat cu mai mult de 25 de centre de grădină pe întreg teritoriul italian. Acest lucru face ca Giardinia sa fie primul lanț de importanță în acest domeniu. Printre acestea este, desigur, centrul de grădină Bavicchi Ponte San Giovanni, cu 4500 de metri patrati, ofera mii de produse și plante tuturor celor care iubesc natura și grădina.
 
În aprilie 2011,  a înflorit ultima idee: NoiBio.
 
Din unirea diferitelor abilități, și din dorința comună de a realiza noi idei, Dario Bavicchi si John și Sara Barcaccia Mastrella NoiBio au venit cu un format inovator care combină expertiza tehnică și calitatea propunerilor alimentare, strict organice, într-o nouă înțelegere  BioBar!
 
 

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Geo Bavicchi
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert