Gamarde Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Gamarde

Gamarde

Dornic să descopere potențialul neprețuit al naturii și a plantelor, Gamarde au dezvoltat laboratoarele dermatologice o linie completă de îngrijire organice și naturale certificate cosmeceutical pentru întreaga familie.

Gamarde a dezvoltat îngrijire organică dermo-cosmetică de origine naturală adaptată nevoilor și tipului de piele al fiecăruia. De la eliminarea machiajului până la tratamentele de hidratare și gama anti-îmbătrânire, Gamardul vă însoțește în fiecare zi în ritualul de frumusețe.

Gama noastră de îngrijire este certificată organic de către un organism oficial de certificare, Quality France, în conformitate cu carta COSMEBIO. Gamarde Dermatological Laboratories vă garantează un produs cosmetic de origine naturală care conține ingrediente vegetale din agricultura ecologică și respectând reguli specifice pentru protejarea mediului înconjurător.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Gamarde Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert