G&G Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » G&G

G&G

Compania G&G este una dintre cele mai mari companii producătoare de suplimente nutriţionale din Regatul Unit.

Compania G&G este specializată în fabricarea şi încapsularea suplimentelor alimentare.

Suplimentele nutriţionale G&G 
sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de încapsulare 
TRUFILTM  , dezvoltată şi patentată de către compania G&G.

Suplimentele fabricate de G&G se găsesc sub formă de pulbere pură sau sub formă încapsulată. Sunt folosite capsulele, întrucât acestea nu necesită utilizarea de ingrediente suplimentare, dincolo de formula specificată. Aceasta din urmă oferă un supliment de calitate superioară, sănătos și, de obicei, mai puternic decât o tabletă echivalentă.

Produsele 
G&G sunt de cea mai înaltă calitate şi nu conţin îndulcitori, agenţi de coagulare, coloranţi, conservanţi artificiali sau alţi aditivi alimentari nesănătoşi.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
G&G Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert