Farma Class Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Farma Class

Farma Class

FarmaClass Industry este o companie nouă, modernă, infiinţată in anul 2007 şi prin intermediul căreia dorim să ne realizăm obiectivele propuse. In planurile noastre de dezvoltare urmărim că in scurt timp să deţinem o poziţie importantă in segmentul de piată al produselor farmaceutice şi suplimentelor alimentare.

Cu grijă deosebită pentru detalii, păstrând dar şi dezvoltând formule tradiţionale, FarmaClass Industry. foloseşte materii prime de cea mai bună calitate, atent selecţionate; specialişti calificaţi; control strict al calităţii produselor, toate pentru a oferi satisfacţie pacienţilor şi clienţilor noştri.   


Produsele companiei sunt fabricate respectând norme de calitate şi siguranţă alimentară la standarde europene, in deplină concordanţă cu recomandările organismelor medicale din ţară şi străinătate.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Farma Class Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert