Produse Fares - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Fares

Fares

Toate produsele noastre dezvaluie rodul muncii de zi cu zi a unor oameni care lucrează împreună din credință pentru aceleaşi lucruri:

Autenticitate:

Suntem la poalele Sarmizegetusei, inima Daciei. Păstrăm tradiţia seculară a folosirii plantelor medicinale pe aceste pământuri. Continuăm munca lui Andrei Farago, pionierul fitoterapiei în România, de peste 90 de ani. Şi descoperim moduri noi de a folosi plantele în slujba sănătăţii oamenilor.

Calitate:

Pentru acest cuvânt mult revendicat lăsăm faptele să vorbească:

–          Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2008, certificat TUV Rheinland România, certificat nr. 01 100 133 1899

–          Sistemul de siguranţă alimentară HACCP implementat pe întregul flux de producţie, depozitare şi comercializare a produselor alimentare

–          Sistemul de calitate şi siguranţă a fluxului producţiei de ceaiuri conform standardului IFS (International Food Standard) de către TUV Rheinland România, certificat nr. 01 181 00222

 

Onestitate:

Tocmai pentru că suntem cinstiţi, spunem clar: ne pasă de afacerea noastră. Dar ne pasă în măsura în care face bine oamenilor. Nu vom minţi niciodată cu privire la ingredientele pe care le folosim şi cu privire la ceea ce pot face produsele noastre pentru ei. Şi, oneşti faţă de statutul nostru de companie 100% românească, nu vom uita niciodată să plătim taxele la zi.

Empatie:

Căutăm soluţiile de care oamenii au nevoie. Întâi vorbim cu oamenii şi îi înţelegem, după aceea creăm produsele. De aceea, inovăm continuu şi îmbunătăţim continuu, ascultând cu atenţie.

Misiunea:

Cultivăm sănătate pentru oameni. Cu tezaurul de plante medicinale din inima Daciei prin tradiţia folosirii lor şi pentru păstrarea valorilor umane ale acestor locuri.

Viziunea:

Ne caracterizează grija faţă de clienţii noştri şi pasiunea cu care ne desfăşurăm activitatea.

Oferim oamenilor, în fiecare zi, remedii eficace şi sănătoase din plante medicinale. Putem face asta fiindcă, de-a lungul anilor am învățat din tradiție și am descoperit prin știință. Vrem să facem asta pentru ca umanitatea să nu uite legătura ei benefică și ancestrală cu plantele.

Bitter Herba Dacica 250 mililitri Fares
44.83 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei de Catina cu Galbenele si Sunatoare 30 mililitri Fares
18.43 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ceai Sunatoare Fares 20dz
3.80 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Galbenele Fares 20dz
3.80 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Menta Fares 20dz
3.80 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Musetel Fares 20dz
3.80 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Baby Calm Fares 20dz
6.55 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Splinuta Fares 50gr
5.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ceai Pelin Iarba Fares 50gr
6.00 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Vasc Frunze Fares 50gr
6.55 Lei
Stoc: Da
 
Ceai Verde Fares 20dz
4.24 Lei
Stoc: Da
 

1 2 3 4 5 6  >> 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Fares - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert