Essential Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Essential

Essential

Comercializarea din 1971, Essential Trading este una dintre cele mai mari cooperative de lucrători din Marea Britanie și un pionier mândru al întregii piețe alimentare. Essential Trading distribuie, produce și distribuie produse alimentare vegetariene întregi în Marea Britanie și în afara ei.

Pasionați de nutriție și gust, accentul pus aici la Essential este pe alimente pure și sănătoase și pe produse etice care vă pot avea încredere. Prioritatea este autentică, ingrediente de cea mai bună calitate, ambalate cu bunătate și spumă cu aromă. Acestea sunt aceste produse pure "fără" și descoperiri drăguțe de gust, care conferă brandului esențial o personalitate distinctă și foarte vibrantă.Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Essential Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert