Produse pentru copii Erdbar - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Erdbar

Erdbar

Gustările gustoase pentru copii, organice sunt perfecte pentru mers și sunt perfecte pentru copii pentru a se bucura jucăuș de fructe și legume. Dincolo de gustări, prietenii înfricoșători stau într-o lume întreagă plină de glume practice, vitalitate și distracție. Totul aici vizează influențarea pozitivă a obiceiurilor alimentare ale generațiilor viitoare.

Familiile mari de fructe doresc să sprijine copiii, să-și dezvolte obiceiuri alimentare bune și să mănânce mai multe fructe și legume. Și asta e cel mai simplu mod, dacă e amuzant! Designul distractiv, listele scurte de ingrediente, aditivii inutili și calitatea ecologică îi fac pe prieteni obraznici partenerul perfect!

Familiarizați-vă cu echipa erdbär GmbH a prietenilor tăi aici. Echipa înșelătoare se prezintă și se dezvăluie aici, care asigură faptul că există mereu noi gustări inovatoare pentru băuturi gustative, snacks-urile noastre delicioase sunt disponibile și prietenii înfricoșătoare nu numai delicioase, ci și distractive.Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse pentru copii Erdbar - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert