Produse Elmiplant - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Elmiplant

Elmiplant

Elmiplant a functionat intotdeauna pe baza respectului pentru consumatorii sai si a angajamentului de a asigura produse cosmetice de calitate la preturi accesibile.

Misiunea noastra este sa asiguram un sortiment cat mai variat de produse cosmetice de cea mai buna calitate care sa acopere diferitele probleme ale pielii, urmandu-ne pasiunea pentru calitate si respect pentru clientii nostri.

Sanatatea pielii este principala noastra preocupare, de aceea formulele noastre nu contin parabeni. Mai mult, toate produsele noastre sunt testate dermatologic pentru a dovedi compatibilitatea cu pielea, cat si efectele declarate ale fiecarui produs in parte.
 

Folosim intotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale de cea mai buna calitate si dezvoltam produsele in conditii de calitate certificate si proceduri de productie riguroase si atent supravegheate.

Compania noastra este certificata ISO 9001:2008 privind sistemul de calitate al managementului, ISO 14001:2004 privind sistemul de management al mediului si ISO 22716:2007 privind normele GMP (Good Manufacturing Practice). Mai multe informatii puteti gasi aici.

Chiar si dupa ce produsul a fost fabricat, munca noastra nu se termina! Datorita sistemului integrat de control al calitatii, toate loturile de produse fabricate sunt supuse la teste amanuntite pentru a ne asigura de faptul ca de fiecare data consumatoarele noastre beneficiaza de aceleasi standarde inalte de calitate.

Crema Antivergeturi Bodyshape Elmiplant 150ml
16.15 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Remodelare Totala Bodyshape Gel Elmiplant 200ml
20.40 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ser Intensiv Anticelulitic Bodyshape Elmiplant 100ml
22.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Antivergeturi Care Lab Mama Elmiplant 150ml
26.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Masaj Anticelulitic Cellufight Elmiplant 200ml
22.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei Masaj Anticelulitic Cellufight Elmiplant 200ml
22.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei Masaj Energizant Body Senses Elmiplant 250ml
18.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Exfolianta Dus Cellufight Elmiplant 200ml
12.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6  >> 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Elmiplant - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert