Ecomil Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Ecomil

Ecomil

Nutriops S.L, primul producător european care a comercializat o băutură de migdale în formă de pulbere și, de asemenea, o versiune lichidă în Tetra Brik.
Societatea a fost înființată în 1991, motivată de ideea de a îmbunătății rețeta de băutură vegetală din migdale, o băutură tradițională în Spania, care a fost preparată, de obicei, cu pasta de migdale amestecată cu apă, iar apoi încălzită într-o cratiță. Fondatorii Nutriops au dezvoltat un proces de uscare inovativ pentru a transforma pasta într-o pulbere de migdale, care poate fi ușor dizolvată în apă caldă sau rece, pentru a face o băutură de migdale instantă.

Succesul imediat al acestei noi băuturi vegetale de migdale a definit principiile brandului EcoMil, alegerea de a dezvolta produse din agricultura ecologică, fără lactoză, sănătoasă și hrănitoare, ca o alternativă a laptele de vacă.
La mijlocul anilor '90, Nutriops a devenit din nou un pionier în lansarea primei băuturi vegetale din migdale organice "gata de băut",  în Tetra Brik, cu termenul de valabilitate lung.

In zilele noastre, EcoMil este brandul lider în Europa, în categoria de băuturi vegetale ecologice. Exportă produsele sale în peste 50 de țări din întreaga lume. Toate produsele fiind certificate ecologic, fără lactate, fără ingrediente de origine animală și fără lactoză.
Lecitina Microgranulara Lecibran 400gr Ecomil
48.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Sos Bechamel pe Baza de Migdale Bio 200ml Ecomil
10.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala din Migdale Bio Pentru Gatit 1000ml Ecomil
22.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala pentru Gatit Thai Bio Ecomil 200ml
10.10 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala pentru Gatit din Caju Bio Ecomil 200ml
8.30 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala pentru Gatit de Migdale Bio Natur Ecomil 200ml
8.30 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala pentru Gatit de Cocos Bio Ecomil 200ml
11.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Vegetala din Migdale pentru Gatit Bio 200ml Ecomil
7.90 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Lapte de Cocos Natur Bio Ecomil 200ml
6.60 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6 


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ecomil Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert