Easy Pouss Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Easy Pouss

Easy Pouss

Easy Pouss este o companie de produse pentru îngrijire care în 2016 a descoperit formula pentru prevenirea căderii părului și regenerarea acestuia, cu ajutorul ingredientelor de origine naturală. Forumla este concentrate în elixiruri care de 5 ani au un succes răsunător, datorită rezultatelor pe care le oferă. Astfel, gama s-a extins treptat, iar în prezent Easy Pouss oferă 26 de produse pentru îngrijirea părului!

După mulți ani de cercetare și dezvoltare, Easy Pouss pune la dispoziția consumatorilor produse de cea mai bună calitate, din ingrediente și cu formule naturale, care fac părul mai bogat, mai mătăsos și mai strălucitor!

Având la bază minerale, plante și vitamine care întăresc părul, acestea activează vitaminele existente în firul de păr, de la rădăcină până la vârf, pentru a hrăni părul și pentru a-l face mai rezistent la agresiunile externe.

Produsele Easy Pouss au în compoziție substanțe naturale concentrate și ingrediente active, care oferă părului îngrijirea de care are nevoie și hidratare intensă!

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Easy Pouss Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert