Produse DVR Pharma - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » DVR Pharma

DVR Pharma

Firma DVR Pharm, din Brașov și produsele cu același nume sunt creația unui colectiv cu decenii de experiență în domeniul terapiei naturale și al suplimentelor nutritive.

Produsele noastre conțin ingrediente și rețete inovatoare, dezvoltate în urma unei lungi perioade de cercetare și analiză. Studiem natura și realizăm remedii eficiente din extracte concentrate de plante, care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși.

Folosim doar linii de producție moderne, aliniate standardelor europene și normelor impuse de legislația românească. Toate suplimentele DVR Pharm sunt notificate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Materia primă folosită provine din agricultura atent supravegheată, din țări europene.

Materia primă a produselor DVR Pharm provine din agricultura atent supravegheată și este achiziționată exclusiv din UE. Suplimentele nutritive sunt pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, si se încadrează în noțiunea de PRODUSE PREMIUM, iar calitatea este garantată de mari laboratoare europene. Toate suplimentele DVR Pharm sunt notificate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Practic, vorbim despre primele produse naturiste cu calitate premium gândite, avizate și produse în Romania. De ce produse premium? În primul rând, datorită ingredientelor de cea mai buna calitate, testate in laboratoare de prestigiu din Europa, analizate pe loturi si a caror concentrație și puritate este garantată. Apoi, „DVR Pharm” aduce în atenția publicului din România rețete și ingrediente cu caracter revoluționar.

Produsele nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori. Toate sunt produse în România, folosind doar inteligența și forța de muncă românească. 

Crema Extract Tamaie Boswella Thermo 75ml DVR Pharma
29.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Naturala Telom-R Articular 75ml DVR Pharma
29.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema Extract de Tamaie Boswellia 75ml DVR Pharma
27.60 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Cardio ApicolScience 200ml DVR
42.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Dolomita Pulbere 650gr DVR Pharma
31.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Aloe Ferox Forte 60cps DVR Pharma
28.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6  >> 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse DVR Pharma - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert