Produse Dr. Grob - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Dr. Grob

Dr. Grob

Preparate biologice Dr.Gross GmbH ofera o selectie bogata de alimente si suplimente nutritive care pot promova o alimentatie sanatoasa. Sunt disponibile si diverse ingrediente pentru amestecuri de cereale combinabile individual, precum pulberea de fructe si ceaiurile pentru prepararea bauturilor reci sau calde. Gama este completata de un inlocuitor special pentru zahar pe baza de plante.

Antreprenorul dr. Gross a fondat compania in 1959 in Bavaria Superioara. Intreprinderile de dimensiuni medii au nevoie de alimente de inalta calitate, care pot oferi in mod natural energie si bunastare. Mai presus de toate, companiei ii pasa de manipularea respectuoasa a resurselor naturii. Cu exceptia inlocuitorului zahar vegetal, care este cunoscut si sub termenul tehnic Xilitol, toate preparatele sunt disponibile in calitate organica certificata. Pot fi obtinute in farmacii sau prin comertul cu alimente naturale. Preparatele de xilitol sunt etichetate fara OMG si vegan si trebuie sa fie mai scazute in calorii decat zaharul de masa. In plus, se considera ca xilitolul are un efect natural de protectie asupra dintilor.

 Dr.Gross GmbH: Sprijin pentru sanatate in armonie cu natura
Filozofia companiei este sa fie atent la resursele valoroase ale naturii. Cu produsele sale facute pe baza biologica, compania doreste sa sprijine acest punct de vedere.

 

De la fondarea sa in 1959, numele de Dr. Gross pentru alimente de inalta calitate si suplimente nutritive. Astazi, sloganul „Totul pentru sanatate” pentru noi include nu numai cele mai inalte standarde de calitate pentru produsele pe care le comercializam, ci si responsabilitatea noastra fata de mediul nostru.


Fiind o companie de dimensiuni medii cu sediul in Bavaria Superioara, care opereaza intr-o lume din ce in ce mai interconectata la nivel global, este important pentru noi sa tratam alimentele si nutrientii pe care natura ni le ofera cu aprecierea pe care o merita.


In calitate de client, nu trebuie sa fii sigur ca cumperi un produs de inalta calitate. Scopul nostru este de a face posibil sa experimentati aceasta apreciere a oamenilor si a naturii.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Dr. Grob - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert