Produse Dieteticos Intersa - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Dieteticos Intersa

Dieteticos Intersa

DIETÉTICOS INTERSA S.A. este o echipă pasionată și dedicată pentru îngrijirea naturală a ceea ce contează cu adevărat: SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ.

Scopul nostru a fost intotdeauna sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii si sa castigam o intelegere crescuta a nevoilor corpului uman.

Aceste cunoștințe ne permit să completăm micro-nutriționale și fito-nutriționale în situații speciale, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății oamenilor dintr-o perspectivă de prevenire și într-un concept global și holistic, în care suplimentele alimentare se leagă de abordările sănătății, alimentației și stilului de viață .

De 40 de ani identifică nevoile de sănătate și oferă soluții bazate pe remedii naturale, inclusiv apiterapia, fitoterapia, aromoterapia, gemoterapia, oligoterapia și fitonutrienții; adaptat mereu la dieta alcalină, care se bazează pe principiile dietă mediteraneană, care se reunesc cu dieta macrobiotică și energică, având mult de contribuit la societatea noastră.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Dieteticos Intersa - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert