Davert Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Davert

Davert

Cine suntem noi

În 1973, fondatorul companiei, Rainer Welke, a pus bazele pentru Davert GmbH

 
Bazându-ne pe o experiență de 30 de ani în industria alimentară ecologică, dorim cultivarea biologică controlată, dezvoltarea continuă a metodelor noastre de prelucrare, transparența, monitorizarea atentă a fiecărei etape de producție și produsele organice garantate - de la cultivare până la ambalare.
 
Suntem specialiști pentru orez, semințele comestibile ale diferitelor plante leguminoase, de exemplu năut, linte și fasole și produse din cereale în calitate organică superioară. Zahar, fructe uscate, nuci, semințe oleaginoase și semințe de germinare rămân clasice în sortimentul nostru. Cu produsele Cook-in-Bag inovatoare, precum și cu supă, pan și soia, oferim bucătării creative cu idei proaspete

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Davert Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert