Produse Dary Natury - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Dary Natury

Dary Natury

Dary Natury este o companie care operează în industria alimentară pe bază de plante și sănătoase. Este situat în partea de sud a voievodatului Podlasie, în poviatul Siemiatycze, în micul sat Koryciny, ascuns printre păduri. Zona din jurul companiei este caracterizată de o acoperire forestieră excepțională și un teren variat. Aceste condiții favorizează apariția unui număr mare de plante care sunt colectate ca materie primă pe bază de plante. În această zonă, de generații, a existat și tradiția colectării plantelor din plante din starea lor naturală.
 

Zonele forestiere din jurul plantei noastre aparțin districtului forestier Rudka. Nouă silvicultură din această inspecție forestieră, în care obținem materii prime din plante, au fost acoperite de certificatul ecologic, care în total este de câteva mii de hectare. Datorită acestui fapt, afacerea noastră, inclusiv asupra obținerii plantelor din natură, nu are impact negativ asupra mediului înconjurător. Bogăția florei și faunei care se află lângă noi, precum și a copacilor vechi de secole, atestă puritatea aerului, a solului și a materiilor prime pe care le obținem.
 

Fabricăm produsele noastre din materiile prime colectate în această zonă unică. Pe lângă materiile prime recoltate din starea naturală, folosim și culturi obținute în urma cultivării la fermele ecologice. Fetusurile colectate în fermele ecologice și cele colectate din starea naturală ne creează produsele.
 

La recoltarea ierburilor din starea lor naturală, acordăm o atenție deosebită problemelor de mediu. Persoanele implicate în colectare sunt instruite sistematic, iar cantitatea de materii prime obținute este strict de acord cu autoritățile raionului forestier. Colecția de plante pe cale de dispariție este determinată de conservatorul naturii Voivodship.
 

Aproximativ 300 de oameni se ocupă de colectarea ierburilor pentru nevoile noastre. Încercăm să colectăm ierburi în cele mai optime perioade pentru speciile individuale. Testele chimice ale materiilor prime obținute în regiunea noastră confirmă faptul că acesta este un colț foarte curat al țării noastre și nu se găsește nicio poluare a mediului.
 

Un număr din ce în ce mai mare de plante utilizate în medicina pe bază de plante sunt introduse în cultivare, în special pentru acele specii care sunt amenințate.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Dary Natury - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert