Produse Danatura - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Danatura

Danatura

Frumusețe, naturalețe și inovare: trei principii solide care disting marca Amerigo în fiecare dintre creațiile sale, făcându-l sinonim cu siguranță.
 
Valori precum pasiunea și calitatea sunt principalele ingrediente care ne diferențiază în crearea fiecărui produs cosmetic. Noi încercăm întotdeauna să satisfacem și să garantam frumusețea consumatorilor noștri, oferind o gamă completă de produse avand raportul excelent calitate / pret.
 
Calitatea produselor este garantata de procesele de lucru din interiorul companiei: de la concept la crearea, prin punerea la comercializarea produsului, oferind astfel nașterea de produse cosmetice 100% făcute în Italia.
 
 
Pentru a proteja mediul înconjurător, prin natura vom selecta cele mai bune ingrediente și cu ele vom crea produse pentru frumusețea și bunăstarea persoanei, amintind de arome, culori și senzații de puritate și autenticitate.
 
Nivelul de calitate Amerigo cosmetice este garantată prin controale continue și stricte pe care le păstrăm fără a recurge la testarea pe animale. microbiologice și Analiza eficacității garantata de siguranța produselor care nu conțin SLES, PEG, parabeni și MINERAL OIL.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Danatura - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert