Produse Cosmoveda - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Cosmoveda

Cosmoveda

Materiile prime pentru produsele noastre provin in principal din agricultura ecologica si proiecte de comert echitabil si sunt supuse cerintelor noastre stricte de calitate. 
 
Marca COSMOVEDA va ofera o mare varietate de produse care fac ca inima Ayurveda sa bata mai repede si sa ne umple viziunea despre o existenta mai sanatoasa, mai implinita si mai constienta cu viata.

Oricine a experimentat diversitatea culinara, individualitatea si usurinta bucatariei Ayurveda va gasi cu greu ceva mai bun.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Cosmoveda - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert