Cosmetic Plant-Cosmetice Bio - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Cosmetic Plant

Cosmetic Plant

Despre noi

O persoană îngrijită, cu un ten curat și strălucitor, se simte mai frumoasă și mai puternică. Ca urmare, sănătatea pielii are o importanță decisivă pentru starea de spirit și siguranța de sine a oricărei femei.

În viziunea fondatoarei firmei noastre, D-na Ileana Mester, toate femeile trebuie să aibă acces la produse cosmetice de calitate la un preț accesibil. Pornind de la acest ideal și de la convingerea ei că natura poate conferi științei o putere suplimentară, a ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietăţile lor speciale, pot satisface necesarul de îngrijire a femeii moderne. Extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvie, cătină, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de măsline şi măceşe încorporate în cremele, emulsiile și loţiunile Cosmetic Plant îmbunătățesc puterea acestora de îngrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic –, a pielii mâinilor, corpului şi picioarelor.

La fel, șampoanele, loțiunile și balsamul pentru îngrijirea părului se bazează pe puterea tămăduitoare a plantelor prin extractele de urzică, brusture, salcie albă, nuc, rozmarin, ardei iute și altele.

Cu o gamă largă de produse inspirate din natură și de calitate atestată de mai multe premii internaționale, firma Cosmetic Plant stă mereu alături de clientele ei, asigurându-le frumusețea și strălucirea pe care o merită!
 

Istoric

Farmacistă cu o experiență de peste 20 de ani in cosmetologie, D-na Ileana Mester a crezut în puterea miraculoasă a plantelor, iar convingerea ei că natura poate conferi o putere suplimentară științei au determinat-o să înființeze în anul 1991 firma Cosmetic Plant.

În mod cert, începutul nu a fost ușor. Lucra singură, într-o clădire de 35 – 40 mp, primul ei malaxor fiind confecționat de către un inginer clujean dintr-o oală de fiert rufele. Cremele erau create în serii mici, iar etichetele erau scrise de mână.

Abia după 6 ani, în 1997, s-a realizat pasul spre o afacere modernă, odată cu mutarea într-o clădire adecvată și achiziționarea primelor utilaje profesionale. După aceea, aproape în fiecare an, s-a mai cumpărat câte ceva: un malaxor, o mașină de dozat, un utilaj de umplut tuburi și încet-încet, afacerea a început să crească în mod continuu.

Un moment important în dezvoltarea Cosmetic Plant l-a reprezentat începutul anului 2004, când s-a obținut certificarea ISO 9001:2000 din partea Dekra Stuttgart, ceea ce a demonstrat că businessul Cosmetic Plant a realizat un salt calitativ decisiv.

Anul 2007 s-a distins prin finalizarea construirii unei clădiri noi și moderne pentru viitorul sediu al firmei. Cum la momentul respectiv clădirea era prea mare pentru nevoile noastre, aceasta a fost dată în chirie și abia în primavara anului 2013 s-au mutat aici fabrica, depozitul și birourile administrative. Proiectul de investiție a absorbit 750.000 de euro, clădirea având o suprafață utilă de 1.700 mp și fiind conformă cu standardele europene referitoare la producția de produse cosmetice.

Un alt motiv de mândrie este obținerea în decembrie 2013 a GMP-ul (Good Manufacturing Practices – bune practici de fabricație), în acord cu Standardul ISO 22716:2007.

În anul 2014 s-a finalizat un proiect de retehnologizare cofinanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul căruia s-au achiziționat două utililaje noi de ultimă oră care ne-au crescut cu 70% capacitatea de producție, ajungând astfel la o capacitate de aproximativ 2,5 milioane de produse pe an.

Retehnologizarea continuă și în anul 2015 prin finalizarea unui proiect cofinanţat de Uniunea Europeană care a avut ca obiect achiziţionarea a două utilaje moderne şi performante. Astfel, fabrica Cosmetic Plant a fost dotată cu un utilaj de umplut tuburi cu alimentare automată şi de un utilaj de umplut pliculeţe cu creme şi lichide.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Cosmetic Plant-Cosmetice Bio - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert