Complex Apicol Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Complex Apicol

Complex Apicol

Ne cunoasteti de 50 de ani. Povestea noastra incepea in anul 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine.  Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj.

In Munchen in anul 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul Apimondia din anul 1971 aducea numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, realizari ale Combinatului Apicol Baneasa.

In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam era premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primea medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. In Montpellier in 2009 mierea de tei primea Medalia de Bronz. Mierea si produsele nostre continua sa stranga medalii si premii pana in prezent.

16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa devenea Complex Apicol Veceslav Harnaj, numele nostru de astazi, in onoarea celei mai mari personalitati a apiculturii romanesti.

Ducem mai departe traditia Profesorului Harnaj, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor. Produsele noastre,  apicosmetice, utilaje apicole, suplimente alimentare, au creat povesti intre mai multe generatii, si o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.
Otet de Mere cu Miere Complex Apicol 500ml
3.60 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Otet de Mere cu Miere Complex Apicol 950ml
5.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Laptisor de Matca Liofilizat Complex Apicol 10fiole
33.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Poliflora Apis Felix Complex Apicol 450gr
12.90 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Poliflora Apis Felix Complex Apicol 950gr
25.05 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Salcam Apis Felix Complex Apicol 450gr
21.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Salcam Apis Felix Complex Apicol 950gr
40.05 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Tei Apis Felix Complex Apicol 450gr
15.00 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Tei Apis Felix Complex Apicol 950gr
27.90 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Vin Demisec din Miere Vinum Apini Complex Apicol 750ml
29.80 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Vin Sec din Miere Vinum Apini Complex Apicol 750ml
29.80 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Spray cu Propolis Apis Sana 30ml Complex Apicol
14.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6 


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Complex Apicol Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert