Produse Complex Apicol - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Complex Apicol

Complex Apicol

Ne cunoasteti de 50 de ani. Povestea noastra incepea in anul 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine.  Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj.

In Munchen in anul 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul Apimondia din anul 1971 aducea numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, realizari ale Combinatului Apicol Baneasa.

In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam era premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primea medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. In Montpellier in 2009 mierea de tei primea Medalia de Bronz. Mierea si produsele nostre continua sa stranga medalii si premii pana in prezent.

16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa devenea Complex Apicol Veceslav Harnaj, numele nostru de astazi, in onoarea celei mai mari personalitati a apiculturii romanesti.

Ducem mai departe traditia Profesorului Harnaj, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor. Produsele noastre,  apicosmetice, utilaje apicole, suplimente alimentare, au creat povesti intre mai multe generatii, si o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Complex Apicol - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert