Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Castiga Puncte de Fidelitate cu Biosimttera

Castiga Puncte de Fidelitate cu Biosimttera


Cum obtii Puncte de Fidelitate Biosimttera?

Programul pentru Puncte de Fidelitate (Cadou) se adreseaza clinetilor Biosimttera si se acorda in urma achizitiilor de pe website. Punctele cadou reprezinta modalitatea noastra de a va rasplati pentru statutul de client fidel si pot fi folosite la achizitionarea de produse pentru a reduce costul comenzilor.

Cat valoreaza?

De fiecare data cand realizati cumparaturi online de pe website www.biosimttera.ro sunteti rasplatit cu puncte. Acestea se calculeaza in functie de valoarea comenzii. Pentru fiecare achizitie efectuata se acorda puncte cadou, iar valoarea unui punct reprezinta 0,1 lei.
Exemplu: La o valoare 193 lei se acorda 19 puncte, care valoreaza 1,9 lei.

Cum se utilizeaza?

Punctele cadou se castiga la comanda curenta si se pot utiliza la urmatoarea comanda. Punctele adunate de-a lungul mai multor achizitii si neutilizate se pot cumula. Daca ati cumulat suficiente puncte cadou, aveti posibilitatea de a le folosi ca metoda de plata pentru intreaga comanda. In situatia in care nu dispuneti de suficiente puncte pentru o intreaga comanda, acestea pot fi folosite impreuna cu metode alternative de plata. Pe comanda clientul trebuie sa seteze metoda de plata, astfel incat la finalizarea acesteia sa rezulte daca a folosit punctele de fidelitate si cat reprezinta din valoarea totala a comenzii.

Guestbook
 
"Produse inedite. Profesionalism!"
Lia Elena
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Puncte de Fidelitate Biosimttera - Puncte Cadou Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert