Miere Carpathia Honey - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Carpathia Honey

Carpathia Honey

Proverbul spune ca “nu se poate sa umbli cu borcanul cu miere fara sa te lingi pe degete” si noi chiar speram sa faceti acest lucru cu placere, ba chiar cu voluptatea dedulcirii cu un adevarat regal pentru cerul gurii-mierea Carpathia, miere dar al naturii pure cu gust divin!
         Cumparati un borcan din mierea noastra si nu uitati ca elixirul pe care-l contine nu este doar o hrana cu gust divin, ci si o farmacie la purtator.
         Si cel mai important lucru pe care trebuie, de asemenea, sa-l stiti este ca mierea ecologica romaneasca nu este un mit, ci chiar o realitate! Chiar şi prinţul Charles, inainte de a pleca la Londra, isi ia in bagaje miere romaneasca, inegalabila din punct de vedere al cali­tatilor terapeutice. In Romania, aproape toata mierea facuta in stupinele de munte, de pe plaiurile carpatine, este ecolo­gica.
         Apicultura ecologica inseamna ca mierea se obtine numai in zonele nepo­luate, in care albinele sunt foarte sanatoase, iar apicultorul nu este fortat sa faca hraniri supli­mentare si nici sa le aplice tratamente.
        Romania are organisme de certi­ficare ce nu pot fi puse la indoiala, iar Econatura Life Concept crede cu tarie in necesitatea de a-si infoma clientii ca la Ministerul Agri­cul­turii exista un departament pentru produsele orga­nice, pentru agricultura ecologica. De asemenea, orga­ni­zaţiile europene de certificare au acreditat in Roma­nia o serie de firme care reali­zeaza aceste inspectii, verifica si supravegheaza perioada de conversie pe care apicultorul trebuie s-o facă de la apicultura conven­ţională la api­cultura ecologica.
         In concluzie, cand intal­nim o eticheta pe care scrie “produs ecologic”, nu tre­buie sa ne indoim de calitatea lui, mai ales ca, conditiile de certificare de la noi sunt mult mai drastice decat in mul­te tari europene dezvoltate!
Miere Bio Poliflora Carpathia 400gr
19.40 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Bio Tei Carpathia 400gr
22.35 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Bio Salcam Carpathia 400gr
31.80 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Miere Carpathia Honey - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert