Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Carpathia Honey

Carpathia Honey

Proverbul spune ca “nu se poate sa umbli cu borcanul cu miere fara sa te lingi pe degete” si noi chiar speram sa faceti acest lucru cu placere, ba chiar cu voluptatea dedulcirii cu un adevarat regal pentru cerul gurii-mierea Carpathia, miere dar al naturii pure cu gust divin!
         Cumparati un borcan din mierea noastra si nu uitati ca elixirul pe care-l contine nu este doar o hrana cu gust divin, ci si o farmacie la purtator.
         Si cel mai important lucru pe care trebuie, de asemenea, sa-l stiti este ca mierea ecologica romaneasca nu este un mit, ci chiar o realitate! Chiar şi prinţul Charles, inainte de a pleca la Londra, isi ia in bagaje miere romaneasca, inegalabila din punct de vedere al cali­tatilor terapeutice. In Romania, aproape toata mierea facuta in stupinele de munte, de pe plaiurile carpatine, este ecolo­gica.
         Apicultura ecologica inseamna ca mierea se obtine numai in zonele nepo­luate, in care albinele sunt foarte sanatoase, iar apicultorul nu este fortat sa faca hraniri supli­mentare si nici sa le aplice tratamente.
        Romania are organisme de certi­ficare ce nu pot fi puse la indoiala, iar Econatura Life Concept crede cu tarie in necesitatea de a-si infoma clientii ca la Ministerul Agri­cul­turii exista un departament pentru produsele orga­nice, pentru agricultura ecologica. De asemenea, orga­ni­zaţiile europene de certificare au acreditat in Roma­nia o serie de firme care reali­zeaza aceste inspectii, verifica si supravegheaza perioada de conversie pe care apicultorul trebuie s-o facă de la apicultura conven­ţională la api­cultura ecologica.
         In concluzie, cand intal­nim o eticheta pe care scrie “produs ecologic”, nu tre­buie sa ne indoim de calitatea lui, mai ales ca, conditiile de certificare de la noi sunt mult mai drastice decat in mul­te tari europene dezvoltate!

Guestbook
 
"servicii promte si profesionale,produse de calitate la un pret onorabil,felicitari echipeiI"
alexandru golosie
 
"Produse excelente, livrare rapida, comunicare eficienta :)"
Madalina Mantu
 
"Am fost multumita ca am gasit un produs pe care il cautam de mult timp, comunicare si servicii de profesionisti. Multumiri pentru ceea ce faceti ! "
BUTUC MARIA
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Carpathia Honey Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert