Carleys Organic Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Carleys Organic

Carleys Organic

Fondată în 2009 de Henry Maitland, Evolution Organics oferă o sursă autentică de suplimente alimentare de înaltă calitate pentru persoanele sănătoase. Produsele noastre provin de la producătorii care au cea mai mare grijă să cumpere din surse naturale sau certificate organice. Din punct de vedere ecologic și ecologic, lucrăm pentru a sprijini sănătatea și fitnessul optim acum și în viitor.
 
Promisiunea noastra
Promitem să acționăm cu onestitate și integritate, astfel încât să știți că vom face mereu tot ce putem pentru a vă servi ca prieten pe care sperăm că îl veți deveni.
 
Noi doar stocam produse in care credem cu adevărat. Și credem că tot ce vindem va fi cu adevărat bun pentru sănătatea ta și te va ajuta să trăiești o viață mai plină și mai fericită.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Carleys Organic Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert