CaliVita Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » CaliVita

CaliVita

Calitatea excelentă este o caracteristică esenţială a produselor şi serviciilor noastre, iar angajamentul nostru de a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate este astăzi mai puternic decât a fost vreodată. Filosofia noastră este simplă: fără compromisuri când vine vorba de calitate şi cu preţuri rezonabile. Graţie celor 25 de ani de experienţă şi devotament, CaliVita se mândreşte astăzi cu unele dintre cele mai riguroase standarde de producţie, care se aplică atât firmei în sine, cât şi partenerilor şi furnizorilor externi.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
CaliVita Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert