Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Imping's Kaffee

Imping's Kaffee

Biosimttera va ofera cafeaua premiata Impings Kaffee, traditie de la 1875 in Germania. Obiectivul nostru este sa oferim iubitorilor cafelei de calitate posibilitatea de a alege mixuri de cafea premium cu un raport excelent pret/calitate, potrivite oricarei metode de preparare cafea. Va puteti delecta cu cea mai buna cafea boabe espresso, cafea macinata pentru filtru , cafea bio, cafea gourmet avand garantia  aromei unice si pure a cafelei de calitate.

De ce consideram Impings cea mai buna cafea ?

Daca luam ca referinta doar ultimii 3 ani dintr-o istorie de peste 130 ani de existenta, Imping's Kaffee a luat medalii de aur pe piata de profil din Germania fiind  desemnata de catre Asociatia Producatorilor Germani de Cafea Prajita :

- cea mai buna cafea pentru filtru - in 2011

- cea mai buna cafea espresso- in 2011 si 2012

- cea mai buna cafea gourmet - in 2012

Afacere de familie infiintata in 1875, producatorul de cafea germana Imping's Kaffee   ofera experienta mai multor generatii de creatori de specialitati cafea unui consumator avizat si pretentios.

Prezentam iubitorilor de cafea cele mai reusite amestecuri de cafea buna arabica 100% , ori cafea buna arabica si cafea buna robusta ce surprind prin echilibrul aromei , gustului si aciditatii, fie ca e vorba de cafea macinata sau boabe, cafea pentru filtru sau espresso, cafea fara cofeina ori specialitati cafea organica si cafea gourmet.

 

cea mai buna cafea

 

Ce este o cafea buna  ?

Intre producatorii de cafea exista criterii prin care sunt evaluate diferite blenduri de cafea, ori cafele de origine. In aceasta industrie au fost setate standarde si criterii de evaluare a diverselor marci de cafea astfel incat sa poata fi masurata cat mai corect clasificarea lor calitativa, iar consumatorii sa poata face diferenta intre o cafea buna si una mai putin buna.  Este o lupta continua pentru calitate recunoscuta , iar factorii determinanti –o parte din ei- sunt :

- calitatea productiei de cafea data de o ferma, un grup de ferme asociate, o zona sau o tara producatoare de cafea

- strategia si resursele materiale si umane angajate de producatorii de cafea prajita in    lupta cu competitia

- priceperea , know-how-ul in elaborarea mixurilor de cafea si a cresterii notorietatii  marcilor de cafea

- tehnologia folosita la producerea diverselor specialitati de cafea prajita

- standardele de calitate elaborate si implementate in cadrul firmelor producatoare

- parteneriatele dezvoltate intre producatorii cafelei crude si cei ai cafelei prajite in scopul mentinerii unei calitati constante a cafelei.

Pentru consumatori o cafea buna se judeca dupa perceptia personala care in final da verdictul : place sau nu prea. Se potriveste gustului meu sau nu e potrivita gustului meu. Din acest motiv nu poti alege un blend de cafea drept cea mai buna cafea din lume. Pentru fiecare din noi cea mai buna cafea inseamna pur si simplu cea care ne place .

Totusi cum ne descriem preferinta personala in fata altor consumatori de cafea ? Cum argumentam alegerea noastra ?

Exista cateva criterii  dupa care se poate judeca o cafea prajita :

-          Taria

-          Aroma

-          Gustul

Taria inseamna de fapt corpolenta cafelei, vascozitatea sau textura ce se face simtita la degustarea ei. Putem descrie mai plastic taria ca si personalitatea cafelei.

Aroma este data de cca 800 de compusi aromatic ce se gasesc in cafea si care sunt de 3 ori mai numerosi ca cei din vin ! 85% din acesti compusi dispar din cafeaua boabe dupa 5 zile de la prajire. Aroma da fiecarei cafele o amprenta personala.

Gustul este o rezultanta a informatiei receptata de papile gustative : in principal sunt 4 zone ce sunt sensibile la senzatia de sarat, dulce, amar si acru. Informatia trimisa la creier de catre receptori este comparata cu memoria gustativa pe care o avem de la alte produse si in acest mod definim mai usor gustul cafelei : gust plat sau deplin, citrice sau floral, etc.

De cele mai multe ori descriem perceptia asupra unei cafele subliniind mai mult nereusitele acelui blend :

-          Cafea slaba : practic descriem corpolenta sau taria la modul calitativ inferior

-          Cafea amara : se refera la gust si e de fapt o descriere a unui amestec de cafea robusta, dar o robusta de slaba calitate

-          Cafea rasuflata : este descrisa plastic aroma unei cafele de slaba calitate 

 

Recunoasterea calitatii pentru o cafea buna

Imping's Kaffee produce de peste 130 ani cafea buna iar acest lucru e recunoscut prin certificarea Fair Trade, certificarea de producator cafea prajita organica, certificarea calitatii TUV si in plus medaliile de aur obtinute anual pentru cafea espresso, cafea filtru si cafea gourmet si care ne ajuta sa oferim cea mai buna cafea.


Guestbook
 
"Cele mai accesibile preturi in ceea ce priveste produsele bio pe care le consum.Va multumesc.Am sa revin negresit??"
Ionescu Manuel
 
"Seriozitate, promptitudine, produse de calitate si preturi accesibile. Multumesc si recomand."
Dumitrescu Valeria
 
"Deocamdata experien?a mea este redusa, am comadat doar 400gr. Cacao Trebuie sa mai incerc ?i alte produse. Comanda s-a derulat foarte bine"
Tudor b. Stefanescu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Imping's Kaffee
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert