Biolu Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Biolu

Biolu

Biolù înseamnă produse de curățare și cosmetice ecologice, din agricultura ecologică, care pot fi reintroduse complet în ciclurile biologice naturale.
 
Folosim ingrediente naturale, materii prime vegetale 100% și agricultura ecologică. Acestea sunt toate materii prime rapid și ușor biodegradabile fără toxicitate pentru consumator și pentru mediu.
 
În laboratoarele noastre de producție folosim cele mai bune ingrediente pentru a face produse valoroase, toate de o calitate superioara garantată. Folosim numai săpunurile și surfactanții finali fără etoxilați vegetali, fără derivați petrochimici.

Biolù certifică toate produsele sale ca fiind de cea mai bună calitate pentru protecția sănătății adulților, iar copiii sunt asigurați de o aderență disciplinară de calitate strictă sub control constant al terților și organismelor independente. Conservarea, eficacitatea și dermocompatibilitatea ,intregul lanț de producție de la achiziționarea de materii prime până la vânzarea produsului finit, este controlat și certificat. 

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Biolu Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert