Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Biofarmland

Biofarmland

Solul este baza producției de alimente și astfel fundamentul vieții, de asemenea creează infrastructura pentru succesul BioFarmland. Trebuie să avem grijă de sol. Din acest motiv cultivăm suprafețele noastre fără plug și biologic.

Producem numai alimente biologice cu valoare integrală, după principiul CALITATE înainte de cantitate. Scopul este obținerea de recolea maxime din punctul de vedere al durabilității. Recolte care se pot obține pe termen lung, cu menținerea (chiar construcția) fertilității solului, fără mijloace chimice și îngrășăminte minerale.

Scopul nostru este realizarea unei unități funcționale în sine, urmărind dezvoltarea pe diferite niveluri: social, ecologic, economic. În cadrul mediului înconjurător de astăzi, al individualismului predominant, dorim să fim uniți ca familie pentru a crea un loc, o zonă de unde ia naștere societatea. Acordăm familiei, ca și cea mai mică unitate funcțională a societății, o mare însemnătate.

Credem în sistemul fermierului țărănesc ca fiind cel mai original și unitar pentru corp, suflet și spirit.
Prin ceea ce facem dorim să promovăm și să dezvoltăm agricultura biologică în România și, astfel, să contribuim la dezvoltarea durabilă a satului și a țării.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Biofarmland Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert