Bio Mer Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Bio Mer

Bio Mer

Marea Menor si proprietatile terapeutice ale florei, namolului si sarurilor minerale pe care le contine, dar si ale florei terestre ce o inconjoara sunt sigiliul de identitate al BioMer Cosmetics.

In ciuda numelui („marea mica” in limba spaniola), Marea Menor este cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa, iar proprietatile curative ale acestei ape, cat si ale florei pe care o gazduieste si o hraneste, sunt departe de a fi minore. Localizata in sud-estul Spaniei, in regiunea Murcia, faimoasa laguna a atras din timpuri stravechi oamenii interesati de tratarea pe cale naturala a diverselor afectiuni ale pielii si articulatiilor sau de intretinerea aspectului tanar si sanatos al pielii.

Din grija pentru pielea ta, BioMer Cosmetics a investit in cercetare si inovatie (in colaborare cu cercetatori de la Universitatea din Murcia) pentru gasirea metodei optime de a obtine produse cosmetice naturale unice si exceptionale, formule miraculoase rezultate din contopirea componentelor marine cu plantele medicinale, ale caror biomolecule s-au dovedit eficiente in numeroase studii.

Mai mult, din respect pentru aceste resurse pretioase si miraculoase, BioMer Cosmectics se supune reglementarilor stricte ale productiei de cosmetice naturale ecologice bio, cu studii in vivo si in vitro, fara parabeni si derivati din petrol, fara organisme modificate genetic si FARA TESTARE PE ANIMALE.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Bio Mer Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert