Bio Fit Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Bio Fit

Bio Fit

Începând cu 1995, producem diverse produse decapate ecologic în Otterndorf la Niederelbe. Materiile prime sunt cumpărate în regiune ori de câte ori este posibil, de ex. din Bioland Schleswig-Holstein.

În 2006 am început, de asemenea, propria noastră agricultură ecologică cu 92 de hectare în apropierea locului nostru de producție.

Astăzi compania noastră este certificată conform standardelor BCS și IFS. Pentru comerțul ecologic specializat fabricăm produse din agricultura ecologică sub numele de marcă Marschland.
 
Articole importate, cum ar fi ananasul, cocktailurile cu fructe tropicale sau vișinele completează gama de produse autohtone, cum ar fi ardei, muraturi, sfeclă, varză roșie, țelină și dovleac.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Bio Fit Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert