Big Nature Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Big Nature

Big Nature

Mix Brands este o companie de productie axata in principal pe productia de alimente organice si alimente conventionale sanatoase. Una dintre marcile noastre cheie este Big Nature.
 
Schimbarea stilului de viata si astfel - imbunatatirea propriei stari de bine - este posibila in principal datorita producatorilor de alimente sanatoase precum Mix Brands sub aripa careia s-a nascut brandul Big Nature. Mix Brands este o companie de productie care se concentreaza in primul rand pe productia de alimente conventionale si organice.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Big Nature Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert