Berlin Organics Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Berlin Organics

Berlin Organics

Conform motto-ului "Tu esti ceea ce mananci!" Fiecare persoana are responsabilitate pentru sine si sanatatea sa. La Berlin Organics suntem convinși că dieta noastră are un impact enorm asupra bunăstării noastre pe termen scurt și pe termen lung și a performanței noastre fizice și mentale.

La Berlin Organics, concepem și producem produse alimentare cu care ne putem îmbogăți semnificativ dieta zilnică. Produsele noastre pot ajuta la atingerea obiectivelor personale.

Produsele de la Berlin Organics nu sunt remedii sau medicamente. Sunt alimente. Folosim doar materii prime pe bază de plante care au o istorie lungă de utilizare în nutriția umană.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Berlin Organics Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert