Beres Pharmaceuticals Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Beres Pharmaceuticals

Beres Pharmaceuticals

Din 1996, produsele Béres de o calitate impecabilă și stabilă sunt produse în Szolnok, Ungaria, în unitatea de producție de 3000 m2 deținută de companie, folosind tehnologia de ultimă oră. Calitatea este garantată de respectarea criteriilor din licența GMP și din standardul HACCP. Această conformitate este revizuită periodic.

"Béres" – conform unor studii statistice independente – este una dintre cele mai cunoscute si mai populare marci in Ungaria; medicamentele Béres, produse cu actiune terapeutica si suplimente nutritive, pot fi gasite in fiecare localitate, fiind cunoscute si folosite de milioane de persoane, de la cei mici la cei varstnici.
 
 
De la început, produsele Béres au combinat inovația, cunoștințele profesionale, rezultatele științifice solide și o calitate fiabilă de înaltă calitate.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Beres Pharmaceuticals Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert