Produse Beres Pharmaceuticals - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Beres Pharmaceuticals

Beres Pharmaceuticals

Din 1996, produsele Béres de o calitate impecabilă și stabilă sunt produse în Szolnok, Ungaria, în unitatea de producție de 3000 m2 deținută de companie, folosind tehnologia de ultimă oră. Calitatea este garantată de respectarea criteriilor din licența GMP și din standardul HACCP. Această conformitate este revizuită periodic.

"Béres" – conform unor studii statistice independente – este una dintre cele mai cunoscute si mai populare marci in Ungaria; medicamentele Béres, produse cu actiune terapeutica si suplimente nutritive, pot fi gasite in fiecare localitate, fiind cunoscute si folosite de milioane de persoane, de la cei mici la cei varstnici.
 
 
De la început, produsele Béres au combinat inovația, cunoștințele profesionale, rezultatele științifice solide și o calitate fiabilă de înaltă calitate.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Beres Pharmaceuticals - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert