Produse Bavaria Waldfrucht - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Bavaria Waldfrucht

Bavaria Waldfrucht

Plăcerea lichidă:  cel mai bun lucru care se poate întâmpla fructelor.

Fructele sunt printre cele mai nobile pe care le oferă natura. De aceea, la Bayernwald facem tot ce putem pentru a le procesa cu respectul aromelor lor naturale în băuturile gourmet de înaltă calitate. De la selecție până la procesarea conform metodelor certificate și a rețetelor tradiționale, ca o afacere familială tradițională și în natură, urmăm pasiunea pentru o plăcere excelentă de fructe. Dragostea pe care o puteți gusta - în fiecare produs din Bavaria, fără excepție.
 
 
Baza tuturor produselor Bayernwald este fructul. Indiferent dacă fructele sunt cultivate sau sălbatice, fie regionale sau exotice - fiecare produs al casei noastre beneficiaza de o  selecție, parteneri de încredere pe termen lung, un control strict controlat de calitate fără sudură și pasiune pentru aroma de fructe naturale la cel mai înalt nivel. Acest lucru se aplică tuturor fructelor și produselor intermediare pe care fiecare produs în care acestea sunt prelucrate - și multe altele, cum ar fi înghețată și creații de patiserie, preparate iaurt si suplimente alimentare - rafinați gust.
 
Și, bineînțeles, acest lucru este valabil și pentru toate produsele Bayernwald din lumea băuturilor, de la vinul cu fructe fierte până la vinurile fine de fructe de padure și cocktailurile.
 


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Bavaria Waldfrucht - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert