Baubo Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Baubo

Baubo

Baûbo este un brand parizian, feminin și eco-responsabil, dedicat stării de bine a femeilor și a celor din jurul lor.

Baûbo este un personaj din mitologia greacă. Regină, zeiță sau femeie obișnuită, povestea ei ne amintește de forța pozitivă a sexualității feminine și importanța stării de bine.

 

DESPRE NOI

Într-o seară din 2015, lui Bethsabee i-a venit ideea de a crea un balsam intim după sex și de zi cu zi, realizând că nu există pe piață un produs de îngrijire organic și natural, pentru a calma orice tip de disconfort.

Când Cecilia a aflat despre conceptul unui balsam pentru îngrijire intimă, i-a plăcut ideea și a propus să plece împreună în această mare aventură de antreprenoriat feminin și etic, cu tentă pariziană.

Gama de produse Baûbo este ambalată în primul recipient din 90% sticlă reciclată din lume (75% post utilizare și 15% post-producție). Avantajele ecologice sunt numeroase și, datorită acestui recipient, balsamurile își păstrează efectele benefice, respectând în același timp mediul.


Momentan nu exista produse .

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 21 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Ultimul colet a venit rapid, deci de bine..."
Dorel O
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Baubo Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert